Golf 4 kostka w korytku za co odpowiada
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam mam dwa pytania do was za co odpowiada kostka która idzie w korytku pod maska zaznaczona na zdjęciu a drugie pytanie gdzie ida kable które zasilają pompe paliwa do jakiegoś przekaźnika czy do jakiejś kostki z góry dzięki za pomoc
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
zdjęcia nie widać...a gdzie idą kable od pompy paliwa? - napisz rok auta i jaki silnik
auto troche rzeźba bo została wymieniona wiązka kabiny z golfa 4 combi 1999r i wsadzona została do bory 2001 i polowa kostek nie pasowała i mam problem z odpaleniem odpala tylko jak zrobię zworke na przekaźniku ale kable z pompy do tego przekaźnika nie dochodzą a co do zdjęcia to dam link nie wiem czemu nie da się dolaczyc zdjęcia https://www.google.pl/search?q=golf+4+w ... 6006395739" onclick="window.open(this.href);return false;
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
pompa jest zasilana z bezpiecznika 28...dopiero bezpiecznik (kilka) jest zasilany z przekaźnika
Wtyczka w korytku łączy instalacje czujników ciśnienia oleju, poziomu oleju, prędkości, temperatury cieczy...wtryskiwaczy
Wtyczka w korytku łączy instalacje czujników ciśnienia oleju, poziomu oleju, prędkości, temperatury cieczy...wtryskiwaczy
dobra dzięki jak będę miał troche czasu to zobaczę jak te kable ida