Witam, posiadam licznik o kodzie 1J0 920 805B sprawdziłem i jest to licznik immo2 bez fis'a i tutaj moje pytanie, czy mogę go zamienić na licznik immo3 np. 1J5 920 946A ?
Druga sprawa, mam kluczyk z pilotem (pilot taki wiszący jakby brelok) i czy da radę go zamienić na scyzoryk ?
Mam w samochodzie alarm oraz centralny zamek
Auto vw Bora rocznik 2000
nowy licznik i scyzoryk
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
nowy licznik i scyzoryk
Licznik tak
...a pilot jest dokładany więc ciężko będzie...trzeba by wpasować płytkę z pilota w obudowę scyzoryka
...a pilot jest dokładany więc ciężko będzie...trzeba by wpasować płytkę z pilota w obudowę scyzoryka
nowy licznik i scyzoryk
A co gdybym chciał oryginalny kluczyk scyzoryk z golfa? jaki mniej więcej koszt takiego czegoś?
Czy jeżeli teraz posiadam licznik w km to mogę zamontować taki który jest w milach? będą jakieś szczególne różnice czy coś?
I czy czy będzie problem jeżeli nowy licznik będzie miał max 240km/h a mój aktualny ma 260km/h ?
Czy jeżeli teraz posiadam licznik w km to mogę zamontować taki który jest w milach? będą jakieś szczególne różnice czy coś?
I czy czy będzie problem jeżeli nowy licznik będzie miał max 240km/h a mój aktualny ma 260km/h ?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
nowy licznik i scyzoryk
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=160485" onclick="window.open(this.href);return false; - poczytaj
o dokładaniu oryginalnego scyzoryka też było...
o dokładaniu oryginalnego scyzoryka też było...