nie chodzi o oszczednosc jak najbardziej zakladam z mata skoro jest taka opcja poprostu jedno grzeje a drugie nie i do tego jedno szklo jest niebieskie a drugie biale i sie zastanawiam czy mata sie posypala w jednym czy poprostu ktos zalozyl bez maty i czy jest to mozliwe tzn czy bedzie pasowac itd dzieki za odpowiedz w takim razie pozostaje wyciagnac oba i oblukac co i jakmartinezz123 pisze:Qubass pisze:a czy jest możliwe żeby założyć wkład bez maty do lusterek ktore są podgrzewane ?
możliwe jest bez żadnego ale , tylko nie rozumiem po co jeżeli dla oszczędności to mija się to z celem bo lustro z ogrzewaniem kosztuje 25 zł a 18 bez ogrzewania , żadna oszczędność , moim zdaniem lepiej mieć niż nie mieć .
ceny podałem orientacyjne *
Podgrzewane lusterka
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Re: Podgrzewane lusterka
- marzol
- Mały gagatek
- Kontakt:
Podgrzewane lusterka
Trochę odkopię temat.
Otóż mam podgrzewane lusterka (działające), które włączają się razem z podgrzewaniem tylnej szyby.
I tutaj mam następujące pytanie:
Czy jeżeli wymienię przełącznik lusterek, na taki z opcją podgrzewania i ewentualnie składania to ów podgrzewanie będzie można włączyć tylko z tego przełącznika (bez włączania tylnej szyby)?
Chodzi mi o to, żeby grzały się tylko lusterka, bez tylnej szyby.
Otóż mam podgrzewane lusterka (działające), które włączają się razem z podgrzewaniem tylnej szyby.
I tutaj mam następujące pytanie:
Czy jeżeli wymienię przełącznik lusterek, na taki z opcją podgrzewania i ewentualnie składania to ów podgrzewanie będzie można włączyć tylko z tego przełącznika (bez włączania tylnej szyby)?
Chodzi mi o to, żeby grzały się tylko lusterka, bez tylnej szyby.
Mój MK4 viewtopic.php?f=89&t=457852
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Podgrzewane lusterka
nie, grzanie szyby musi być włączone. Były modele (chyba na Skandynawię) z odseparowanym grzaniem, na osobnym przekaźniku 53 w pozycji nr 12 w dodatkowej skrzynce przekaźników... wtedy grzanie jest niezależnemarzol pisze:Czy jeżeli wymienię przełącznik lusterek, na taki z opcją podgrzewania i ewentualnie składania to ów podgrzewanie będzie można włączyć tylko z tego przełącznika (bez włączania tylnej szyby)?
- marzol
- Mały gagatek
- Kontakt:
Podgrzewane lusterka
No i wszystko jasne. Dzięki za szybką odpowiedźnie, grzanie szyby musi być włączone
Mój MK4 viewtopic.php?f=89&t=457852