14. pkt regulaminusteniu4 pisze:to masz tam taki nieskromny plusik u góry

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
14. pkt regulaminusteniu4 pisze:to masz tam taki nieskromny plusik u góry
A tak... Cytat z mojego ukochanego filmu "Miś"Qto pisze:steniu4 napisał(a):
to masz tam taki nieskromny plusik u góry
14. pkt regulaminu
Cytat z http://forum.vw-passat.pl/threads/15276 ... post160246" onclick="window.open(this.href);return false;Co to jest Panic??
Funkcja PANIC służy do odstraszania kręcących sie koło samochodu podejrzanych osób. Np. widzisz na parkingu, że ktoś kręci sie koło Twojego samochodu i z pewnością nie jest to właściciel stojącego ew. obok innego samochodu - wtedy wciskasz przycisk i włącza się syrena na ok.10 sek. To daje potencjalnemu włamywaczowi/złodziejowi znak, że auto jest uzbrojone w alarm i być może odpuści
to jest miejsce na ten 3ci przycisk.
Ja też tak uważam, jeśli chodzi o większość rzeczy, ale akurat te obudowy miałem okazje trzymać w ręku, poza tym tez i składałem z nich kompletne kluczyki i uwierz mi, nie jesteś w stanie ich odróżnić od oryginałów jeśli Ci je położę na stole. I to zarówno poskładanych kompletnie jak i rozebranych. Nawet oznaczenia w środku mają i numery pilotów... Wiesz, to nie są hamulce, zawieszenie czy elementy karoserii żeby nie brać zamienników. To tylko zwykły głupi kluczyk który nosisz w kieszeni. Z tych chinoli jedynie kiepskie są surówki kluczyka, choć i dwie jako awaryjny kluczyk zrobiłem i nie ma z nimi problemów.szczyku pisze:uważam że lepsza używka ori niż nowe chińskie
Dokładnie hutnik - żeby odskakiwała... W mk4 nie ma tej funkcji, a do działania samego 3ciego przycisku nie trzeba nic przeprogramowywać...hutnik pisze:wyczytałem że np w golfie 5 trzeba przeprogramować moduł komfortu tak żeby odskakiwała klapa... w golfie 4 też trzeba przeprogramować moduł komfortu?
witamkilka pytan
w moim golfiku dolozylem komfort 1c0 959 799B. kupilem pilot 434 mhz na 2 przycisku i aktywowalem domykanie po pilocie. nastepnie naszlo mnie aby zrobic klape z pilota.. kupilem pilot 434 mhz na 3przyciski- i dziala centralny otw/zamk ale domykanie juz na nim nie dziala... 2gi pilot normalnie domyka i otwiera okna... nastepna sprawa- moglby mi ktos powiedziec w ktorych komorkach komfortu zmienic wartosci aby dzialala klapa- bo jak narazie tylko pin 3/23 reaguje na otwieranie- 18/23 milczy przy zamykaniu i dodatkowo co zmienic w komforcie aby aktywowac automatyczna klape z pilota. obecnie mam juz zrobione aut. otweiranie ale z przycisku w kabinie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 42 gości