Witam , próbuje koledze pomóc w naprawie i nawet znalazłem że brak jest napięcia na zaworze odcinającym pompy paliwa , no i na tym koniec bo nie mogę się połączyć do ECU . Łączę się do immo , wskażników , ABS a do ECU nie . Mam kilka kabli i 3 kompy i na wszystkich to samo . Nawet zdobyłem CDIF i też się nie połaczył . Wiem że ktoś wgrywał mu mapę do sterownika ( a dokładnie to nie wiem co robił bo jakiś czas temu autko mu gasło czasami ). Powiedzcie czy ten fachowiec mógł coś skopać że teraz nie ma komunikacji z ECU ?
Pozdrawiam
Beatle-Brak połączenia VAG do ECU_1.9TDI
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Beatle-Brak połączenia VAG do ECU_1.9TDI
no niestety mógł - o ile pamiętam przedwczoraj chyba ktoś zakładał temat - dotyczący braku komunikacji po wgraniu wsaduflashhh pisze:Powiedzcie czy ten fachowiec mógł coś skopać że teraz nie ma komunikacji z ECU ?
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5