Witajcie
Wiem,że o tym już ale chciałem osobiście zapytać ludzi korzy mieli ten problem co ja... \bo szczegółów nie znalazłem ...
a mianowicie "blednięcie" wyświetlacza w większej TEMP. http://aceef.pl/uszkodzenia.htm" onclick="window.open(this.href);return false; jak sobie z tym radziliście piszcie czy lepiej poszukać nowe zegary, czy jednak opłaci się wymienić na tę :chininę i tu prośba
żeby ktoś kto ma taka chińska wymianę dał znać jak to mu działa i zachowuje się no w sumie po to forum jest aby doradzać co robić z BUBLAMI
Zegary z paska blednie fis ;(
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Bigmachina
- Ma gadane
- Kontakt:
Można wymienić cały wkład z idealnym FISem oryginał. Według mnie to pewniejsze niż wymiana na chinola.
- Pablo Corrado
- Forum Master
Lepiej kupić zegary ori ze sprawnym FISem, niż kombinować z przekładką wyświetlacza. Chińszczyzna Ci zaraz padnie, a koszt porównywalny.
Scirocco II 1,6 / Scirocco II 1,8 / Corrado G60 / Corrado 2,0 16V / Golf IV 2,0 / Golf IV GTI / Passat B5FL 1,8T / Golf V 1,4 i 1,6
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.
- Bigmachina
- Ma gadane
- Kontakt:
Re: Zegary z paska blednie fis ;(
wszystko ok a koszta?Diagi pisze:Można wymienić cały wkład z idealnym FISem oryginał. Według mnie to pewniejsze niż wymiana na chinola.