Wentylatory
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Wentylatory
Witam
Czy w golfie mk4 1,6 po wlaczeniu klimy powinny chodzic oba wentylatory czy tylko ten miejszy ???
Czy w golfie mk4 1,6 po wlaczeniu klimy powinny chodzic oba wentylatory czy tylko ten miejszy ???
Re: Wentylatory
Raczej taaa, u mnie też oba chodzą.s0ny82 pisze:Witam
Wentylatory
Mają oba się kręcić. Sprawdź bezpiecznik 30A (zielony) w skrzynce na akumulatorze, czy nie jest przypadkiem spalony lub nadtopiony. Ewentualnie zapiekły Ci się szczotki na wentylatorze - przechodziłem to, wymiana na nowy pomogła.
seebst pisze:Mają oba się kręcić. Sprawdź bezpiecznik 30A (zielony) w skrzynce na akumulatorze, czy nie jest przypadkiem spalony lub nadtopiony. Ewentualnie zapiekły Ci się szczotki na wentylatorze - przechodziłem to, wymiana na nowy pomogła.
Ale jak temperatura przekroczy 90 to sie wlacza nie dziala tylko jak wlacze klime
Wentylatory
No to sterownik masz walnięty, skoro mówisz, że działa... Znajduje się pod akumulatorem.
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Wentylatory
Nie jest to wina sterownika tylko wentylatora - oba wentylatory sa spiete razem wiec nie ma opcji by jeden chodzil a drugi nie.
MAsz walniety jeden z biegow w wentylatorze ktory nie dziala - zapewne uszkodzony rezystor, ewentulanie uszkodzone przewody.
MAsz walniety jeden z biegow w wentylatorze ktory nie dziala - zapewne uszkodzony rezystor, ewentulanie uszkodzone przewody.
agrala pisze:Nie jest to wina sterownika tylko wentylatora - oba wentylatory sa spiete razem wiec nie ma opcji by jeden chodzil a drugi nie.
A jednak jest u mnie jak wlacze klime to chodzi tylko ten maly a duzy zalaczasie tylko na postoju jak temp. przekroczy 90st. C