Problem z lusterkami
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z lusterkami
Witam,podczas regulacji lewego lusterka wszystko jest ok ,jak wcisne R i chce regulowac prawe to chodza dwa jednoczesnie,z powrotem wciskam L i tylko lewe chodzi. O co chodzi ?
Taki mam przelacznik
http://allegro.pl/vw-golf-iv-1-9-tdi-98 ... 48242.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdr
Taki mam przelacznik
http://allegro.pl/vw-golf-iv-1-9-tdi-98 ... 48242.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdr
Ostatnio zmieniony czw kwie 11, 2013 18:20 przez monlag1, łącznie zmieniany 1 raz.
ASZ 253KM/486Nm
Problem z lusterkami
Najlepiej tak napisac, ale jakos to do mnie nie dociera . Moze to ktos potwierdzc????
ASZ 253KM/486Nm
Problem z lusterkami
Koledzy mają rację:) Chociaż mi się wydawało, że jak kupiłem samochód to tak nie było ale może nie zwróciłem na to uwagi. W każdym razie powinno tak właśnie być
Problem z lusterkami
Nie jest tak ze jak ustawiamy LEWE to ustawiaja sie oby dwa? a kiedy Prawe wtedy tylko prawe ?? Tak jak by mial na odwrót...
-
- ->|<-
Problem z lusterkami
VentOlf Chyba ma rację. Patrząc na objaw to gdyby były graty od anglika to by się tak działo ?
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
Problem z lusterkami
Dokładnie, przy ustawianiu lewego ustawiają się obydwa, a przy prawym samo prawe.
-
- ->|<-
Problem z lusterkami
(tu była pomyła)
Ostatnio zmieniony pt kwie 12, 2013 23:04 przez iigAlisArr, łącznie zmieniany 1 raz.
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
-
- ->|<-
Problem z lusterkami
Mój błąd, dwie różne osoby - zakręciłem się. Czyli u autora jest odwrotnie niż powinno, jakby "anglik".
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Problem z lusterkami
normalne jest, że ustawiając lustro kierowcy ustawia się także lustro pasażera...jeżeli u Ciebie jest odwrotnie to pytanie czy szyby poprawnie działają ?? czy masz tak od początku ? Czy zmieniałeś moduł komfortu ? Czy auto to anglik po przekładce?