Golf IV kierunkowskazy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Golf IV kierunkowskazy
Mam problem z kierunkowskazem.Gdy odchylam manetkę w prawo co któryś raz nie włączają się kierunkowskazy (przód,tył i bok). Na tablicy zaś szybko miga kontrolka.Wymieniłem przekaźnik ale nic to nie dało.Dzięki za odpowiedź.
- speckom
- Forum Master
- Kontakt:
Golf IV kierunkowskazy
moze zarowka ktoras sie przepaliła ?
po 2 przeczysc styki manetki ,jest taki preparat albo uniwersalnym typu odmrazacz do zamkow
po 2 przeczysc styki manetki ,jest taki preparat albo uniwersalnym typu odmrazacz do zamkow
nie ma mnie
- damian-ppp
- Gadatliwa bestia
Golf IV kierunkowskazy
Leo68, Sprawdź przełącznik zespolony pod kierownicą, to pewnie jego wina.
Mam VAG-a i VAG TACHO, w razie potrzeby pisać na PW :-)
Golf IV kierunkowskazy
Preparat do styków to "Kontakt" szybkie miganie sugerowało by że jedna żarówka może być spalona lub nie łączyć. A brak kierunków jak wyłącznik awaryjnych zmieniałeś to mogę być styki w samym wyłączniku.
Jak się będziesz brał za wyłącznik to pamiętaj żeby nie włączać zapłonu przy odpiętej poduszce. Ewentualnie odepnij aku, ale ja robię przeważnie bez tego.
Jak się będziesz brał za wyłącznik to pamiętaj żeby nie włączać zapłonu przy odpiętej poduszce. Ewentualnie odepnij aku, ale ja robię przeważnie bez tego.