Swap Climatronika zamiast manualnej
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
witam , przejżałem forum ale za wiele nie znalazłem , czy ktoś z Was zakładał Climatronic do golfa mk3 tdi , chodzi mi o schematy , i opis monażu i pomoc przy montażu climatronika , spis czesci ,które zabrać z dawcy . pozdrawiam
ja montowałem klimę z golfa 4 do golfa 3. Zamontowałbym climatronik jakbym miał części. Jedynym problemem jaki był to były rurki które musiałem wygiąć nad palnikiem bo oryginalne mi nie pasowały do reszty bebechów z golfa 4
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
chodzi mi bardziej o eletkryke , co gdzie i jak ... technicznie to się ogarnę ..
no ja rozumiem - po prostu i technicznie i elektrycznie dla mnie prościej jest w mk4.
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć