Lampka wew aktywuje kontrolke bagaznika
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam nam taki problem mianowicie po włączeniu lampki oświetlenia na podsufitce włącza sie kontrolka bagażnika a oświetlenia brak dzieje sie tak kiedy włączam którąkolwiek z lampek wewnętrznych dodam jeszcze ze nie mam tez oświetlenia w bagażniku wszytko stało się momentalnie na parkingu najpierw zwariowała kontrolka od bagażnika a jak dojechałem do domu padło tez oświetlenie wewnątrz i zaczęło się dziać co napisałem wyżej samochód do golfIV Variant co może byc przyczyna tego?
Witam
Problem powrócil czy ktoś wie moze co jest ze jak wlacze lampke wew aktywuje mi kontrolke bagaznika.
Czasem jest ok i mam oświetlenie wnetrza wtedy?
Problem powrócil czy ktoś wie moze co jest ze jak wlacze lampke wew aktywuje mi kontrolke bagaznika.
Czasem jest ok i mam oświetlenie wnetrza wtedy?
Re: Lampka wew aktywuje kontrolke bagaznika
Witam
Bardzo dziękuję za odpowiedź, mam pytanie czy można jakoś narpawić ten moduł czy tylko wymiana ?
Mam moduł o oznaczeniu 1J0 959 799 AH jesli kupie z takim samym oznaczeniem bedzie działał p&p , zostanie tylko zakodowanie kluczyka do centralnego.
W tej chwili auto zaczelo normalnie dzialać, możliwe ze takie coś się dzieje z powodu wizyty na myjni?
Mam tylko jeden kluczyk do auta czy zakoduje go za pomocą VCDS mysle o dorobieniu drugiego kluczyka.
Takie bledy mi yszly w VCDS
00953 - Interior Light Time limit 25-00 - Unknown Switch Condition
00928 - Locking Module for Central Locking; Front Driver Side (F220) 27-00 - Implausible Signa
Jak pisalem mam uwalony mikrostyk w drzwiach kierowcy.
Dzięki raz jeszcze za odpowiedż i porszę o pomoc w związku z powyższymi pytaniami.
Bardzo dziękuję za odpowiedź, mam pytanie czy można jakoś narpawić ten moduł czy tylko wymiana ?
Mam moduł o oznaczeniu 1J0 959 799 AH jesli kupie z takim samym oznaczeniem bedzie działał p&p , zostanie tylko zakodowanie kluczyka do centralnego.
W tej chwili auto zaczelo normalnie dzialać, możliwe ze takie coś się dzieje z powodu wizyty na myjni?
Mam tylko jeden kluczyk do auta czy zakoduje go za pomocą VCDS mysle o dorobieniu drugiego kluczyka.
Takie bledy mi yszly w VCDS
00953 - Interior Light Time limit 25-00 - Unknown Switch Condition
00928 - Locking Module for Central Locking; Front Driver Side (F220) 27-00 - Implausible Signa
Jak pisalem mam uwalony mikrostyk w drzwiach kierowcy.
Dzięki raz jeszcze za odpowiedż i porszę o pomoc w związku z powyższymi pytaniami.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
luki3105, ostatnio problem trochę się przewijał na forum, nawet sam taki mam...chociaż od około 2 miesięcy usterka nie wystąpiła. kilka osób walczyło z problemem ale chyba nikt go nie rozwiązał. Mi też się nie pali bo usterka występuje bardzo rzadko a za dwa miesiące i tak zmieniam komfort.
jeśli chcesz zmieniać komfort...to dobrze aby był z europejskiego auta o takim samym nadwoziu (sedan/variant są zamienne oraz 3D/5D)...chyba że masz dostęp do lapka z portem COM
jeśli chcesz zmieniać komfort...to dobrze aby był z europejskiego auta o takim samym nadwoziu (sedan/variant są zamienne oraz 3D/5D)...chyba że masz dostęp do lapka z portem COM