Ori Zarówka H7 Wymiana na Led?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Witam. posiadam Mk iv wersja pacific 2003r. posiadam ori lampe z zarowka h7 chcialbym wymienic na ledowa po prostu zeby swiecilo na bialo. jakies porady ? nie znam sie
-
- Użytkownik
MarcinMkIV,
Kup jakąś philipsa albo osram z efektem xenon które świecą na biało na Alledrogo tego do zawalenia !
ledowe to do postojówek.
Przykładowe
http://allegro.pl/zarowka-h1-h3-h4-h7-1 ... 91727.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/zarowki-osram-h7-cool ... 00890.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kup jakąś philipsa albo osram z efektem xenon które świecą na biało na Alledrogo tego do zawalenia !
ledowe to do postojówek.
Przykładowe
http://allegro.pl/zarowka-h1-h3-h4-h7-1 ... 91727.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/zarowki-osram-h7-cool ... 00890.html" onclick="window.open(this.href);return false;
.
-
- Nowicjusz
-
- Użytkownik
MarcinMkIV,
To są zwykłe żarówki (nie xenony) tylko lepszej jakości od zwykłych, świecą na biało a nie na żółto i jest to legalne,na każdej diagnostyce na tym przejdziesz także miskom nic do tego !
To są zwykłe żarówki (nie xenony) tylko lepszej jakości od zwykłych, świecą na biało a nie na żółto i jest to legalne,na każdej diagnostyce na tym przejdziesz także miskom nic do tego !
.
-
- Nowicjusz
-
- Użytkownik
MarcinMkIV,
Żarówki nie mają znaczenia czy są zwykłe żółte czy lepszej jakości białe przegląd przejdzie bo to jest legalne
Żarówki nie mają znaczenia czy są zwykłe żółte czy lepszej jakości białe przegląd przejdzie bo to jest legalne
Zwykłe czy Soczewki ??MarcinMkIV pisze:a jak mam angliki światelka ?
.
-
- Nowicjusz
-
- Użytkownik
MarcinMkIV,
Prawa ma świecić wyżej (czyli dalej) a lewa niżej (w wersji EU)
Prawa ma świecić wyżej (czyli dalej) a lewa niżej (w wersji EU)
.
-
- Nowicjusz
tak wiem wiem. gdy kupowalem nie zauwazylem tego tylko dopiero gdy robilem przeglad. dobra mniejsza z tym. Czyli Swiatła Mijania to zarowka H7 ta co mi wyslales.
wymienic postojowki ? tam mam soczewki jeszcze w nich pod zarowka od kierunkow
wymienic postojowki ? tam mam soczewki jeszcze w nich pod zarowka od kierunkow
-
- Użytkownik
Tak w zwykłych lampach mijania to H7
Tam to sobie może xenony hid do jazdy dziennej założyć fajnie świecą
Czyli masz przeciwmgielne H3MarcinMkIV pisze:tam mam soczewki jeszcze w nich pod zarowka od kierunkow
.
-
- Nowicjusz
Re: Ori Zarówka H7 Wymiana na Led?
to czekaj. H7 te zarowki a xenony h3? mozesz link mi podesłac ? albo jak to wyglada ?Maciek2561 pisze:Tak w zwykłych lampach mijania to H7
Czyli masz przeciwmgielne H3MarcinMkIV pisze:tam mam soczewki jeszcze w nich pod zarowka od kierunkow
-
- Użytkownik
Xenony możesz sobie założyć i do H7 H3 H1MarcinMkIV pisze:to czekaj. H7 te zarowki a xenony h3? mozesz link mi podesłac ? albo jak to wyglada ?
Tylko tak jak piszesz to masz zwykłe lampy i soczewkę tyko w H3 przeciwmgielnych (pod kierunkiem),więc jak chcesz Xenon to tylko do soczewki
.