dziwne dzwieki przy manewrze kierownica
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Mam pewien problem a mianowicie to co w temacie czyli przy skrecaniu kierownica slychac takie dziwne dzwieku takie skreczenie i to na postaku jak krece i podaczas jazdy a najbardziej je slychac jak skrcece koła na maksa co to moze byc ?
- wariat12233
- Ma gadane
jeszcze nie wlasnie ialem to zrobic to taki czarny pojemniczek chyba tylko nie wiem jak dokladnie go sprawdzic odkrecic trzeba czy jest miarka min max ?
- wariat12233
- Ma gadane
Pepsi77,
odkręc korek i zobacz czy widać płyn, teraz ci nie powiem czy jest tam taki mały bagnecik czy na pojemniku jest zaznaczone min/ max
odkręc korek i zobacz czy widać płyn, teraz ci nie powiem czy jest tam taki mały bagnecik czy na pojemniku jest zaznaczone min/ max
okey dzieki jutro sprawdze a czy to moze byc przez ubytek plynu od wspomagania ?
- wariat12233
- Ma gadane
takPepsi77 pisze:a czy to moze byc przez ubytek plynu od wspomagania ?
Napinacz paska 99% ---- masz tu podobne -- http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=2&t=341306" onclick="window.open(this.href);return false; -- i tu -- http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=2&t=320007" onclick="window.open(this.href);return false;
Ba.........................
Kolego mam coś podobnego czy na postoju skręcę obojętnie prawo/lewo czy podczas jazdy taki niby skrzyp ciężki dźwięk do opisania okazało się że to łożyska na amortyzatorze
Moje MK IV
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...