Jak zablokowac rozrzad?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Jak zablokowac rozrzad?
witam, kurcze nie wiem czy to efekt czasu jakie spędziłem dzisiaj w garażu czy wypitych piw ale kompletnie zgłupiałem. Poskładałem silnik i jak przyszla kolej na ustawienie rozrzadu noi nie wiem gdzie wsadzic blokade:) prosze o pomoc bomam zacmienie umyslu, ponize foto blokady i pomocnicze foto zebatki. z gory dzieki pozdrawiam.
Jak zablokowac rozrzad?
no tak tylko to jest do pompowtryskow a ja mam na pompie vp. Dzisiaj przymierzalem jeszcze raz i niestety chyba nie podejdzie:/
Jak zablokowac rozrzad?
Na VP blokujesz tylko walek rozrzadu a wal glowny ma byc na znaku. Pamietaj ze zawsze ucieka walek rozrzadu gdyz zaworu cisna na krzywki walka i go przekrecaja.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
-
- Nowicjusz
Re: Jak zablokowac rozrzad golf III tdi
tomus5876 pisze:no tak tylko to jest do pompowtryskow a ja mam na pompie vp. Dzisiaj przymierzalem jeszcze raz i niestety chyba nie podejdzie:/
wesol pisze:Na VP blokujesz tylko walek rozrzadu a wal glowny ma byc na znaku. Pamietaj ze zawsze ucieka walek rozrzadu gdyz zaworu cisna na krzywki walka i go przekrecaja.
mecenas