Wymiana całego rozrządu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Wymiana całego rozrządu
Witam Postanowiłem wymienić rozrząd co by nie było za późno i mam do was takie pytanko...W golfie jest silnik 2.0 2e tyle że poprzedni właściciel założył ostry wałek rozrządu i teraz nie wiem czy pasuje zwykły zestaw rozrządu taki do 2.0 115km o np. taki http://moto.allegro.pl/rozrzad-pompa-vw ... 74215.html" onclick="window.open(this.href);return false; czy to musi być jakiś inny specjalny dedykowany pod ten "ostry wałek"?
Wymiana całego rozrządu
Będzie ok ...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Wymiana całego rozrządu
witam ja natemat rozrzadu chcialem sie zapytac bo juz sam nie wiem co mechanik to mowi inaczej ?/ planuje zmienic rozrzad w swoim golfiku czy warty jest kupienia taki zestaw na allegro czy to jest tzw. dziadostwo??? http://allegro.pl/rozrzad-skf-vw-golf-3 ... 41577.html" onclick="window.open(this.href);return false; prosze o pomoc z gory dzieki
Wymiana całego rozrządu
usbi1, może być , a jak byś chciał sam sobie złożyć zestaw ,to polecam pasek Contitech , rolki INA , pompa SKF lub , Hepu
Wymiana całego rozrządu
Pompa idzie na oddzielnym pasku i nie trzeba jej wymieniać rolka ina pasek contitech lub dayko
Swap instalacji z grupy VAG .
Posiadam schematy elektryczne 1.8 T AUM,AUQ,AGU,APP,BAM,AWT
1.9 TDI ASV,AHF,ALH,AWX,ATD
Posiadam przerobione instalacje od 1,8T AGU,AUM do MK2,MK3
Posiadam na sprzedaż kompletna instalacje do R32
Posiadam schematy elektryczne 1.8 T AUM,AUQ,AGU,APP,BAM,AWT
1.9 TDI ASV,AHF,ALH,AWX,ATD
Posiadam przerobione instalacje od 1,8T AGU,AUM do MK2,MK3
Posiadam na sprzedaż kompletna instalacje do R32
- Paweł Marek
- V.I.P.
Wymiana całego rozrządu
jeryk10, kolega usbi1 pytał o 1.4. Ale tak to jest jak się mirsz marsz z różnymi silnikami robi w jednym temacie.
usbi1, skf bardzo dobra do pompa, ale zdaje się że pasek tam będzie dołożony jakiejś innej firmy nie wiadomo jakiej, lepiej kup sobie te części osobno w sklepie nie będzie wiele drożej.
usbi1, skf bardzo dobra do pompa, ale zdaje się że pasek tam będzie dołożony jakiejś innej firmy nie wiadomo jakiej, lepiej kup sobie te części osobno w sklepie nie będzie wiele drożej.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Wymiana całego rozrządu
dzieki za pomoc i doradzenie bo tyle tego jest na rynku ze ciezko wybrac cos w miare dobrego a nie strasznie drogiego pozdrawiam