No i po co takie komentarze? Całe życie jest mechanikiem. Typowe polskie cwaniactwo.slawko333 pisze:malo widzialtakie coś mu się jeszcze nie przytrafiło.taki mechanikrozłożył ręce
Ok, mam taką sytuację, wszystko złożone. Pedał sprzęgła lekko chodzi, na całej długości, do dechy. Nie wysprzęgla w ogóle. Ile razy mam to jeszcze pisać?slawko333 pisze:dziwne masz sposoby, niedziwne ze brakuje pol cm jak dales dwa lozyska, tzn ze walek wyciskajacy doparl do talerzyka, a dzwignia wysprzeglajaca poszla w dol,Zakładając dwa łożyska wyciskowe w miejsce jednego (na próbę oczywiście), brakuje 0,5 cm, żeby dekielek doszedł do skrzyni i można go było przykręcić.
moze zapytam sie tak, masz wszystko poskladane, linke tez, wyciskasz sprzeglo w ktorej pozycji jest dzwignia, najlepiej zrob zdjecie, sprobuj jak mowilem przedtem przestawic dzwignie na wieloklinie
Na wieloklinie przestawienie nic nie da, bo i tak ta dźwignia się nie wysunie bardziej. W czwartek przyjdzie do mnie mechanik, rozbierzemy i złożymy to razem po raz kolejny.