Problem z obrotami szarpaniem i wogole
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
Witam,szukalem na forum podobnych problemow ale nie znalazlem nic konkretnego wiec pisze.Mam kilka problemow z golfem,mam silnik 1.4 ABD.Po pierwsze kiedy silnik jest zimny chodzi ok,a jak sie rozgrzeje to obroty spadaja do około 600-700,po drugie auto podczas jazdy mi przerywa,jade i nagle czuje jakby zwalnial albo sie dusil i nagle jedzie chwile normalnie i po pokonaniu 100 metrow to samo i tak w kółko,nie mam problemow z odpalaniem.Prosze pomóżcie.
Pozmieniaj filtry i napisz.
Kupię rurę powietrza i odpływ oleju do turbo K24
-
- Mały gagatek
-
- Mały gagatek
jeszcze raz wytłumacze o co chodzi,silnik jak jest zimny to chodzi rowno,ale nie jezdzi tak plynnie,czyc jakby takie przymulanie troche,a jak sie rozgrzeje to obroty spadaja i nagle załapuje muła,czuc czasami takie cos jakby nie dostawał paliwa i zwalnial mimo wciskania gazu i zaraz jedzie dalej i tak sie w kółko dzieje,ostatnio jak padało to tez bardzo mocno szarpał.
- Montrey1990
- Ma gadane
- Auto: Golf 4 1.9TDi
- Silnik: ALH
- Kontakt:
na moje obtawiam na 100% ze masz walnienta sonde lambda mialem to samo co ty po wymianie wsystko wrucilo do normy
MONTREY xD
-
- Mały gagatek