Problem z chłodnicą ?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z chłodnicą ?
Mam takie pytanie .... ostatnio zrzuciłem grilla i zauważyłem że od strony kierowcy chłodnica jest nieco przesunięta do tyłu względem drugiej strony Czy to tak ma być ... albo co z tym nie tak ? ... Nie znam się na mechanice więc pytam
- Paweł Marek
- V.I.P.
Problem z chłodnicą ?
tak ale daj fotki dla jasności
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Problem z chłodnicą ?
Niestety nie mam zdj mojego auta ale znalazłem podobne w necie
Chodzi mi o tą strone co jest zaznaczona na czerwono że jest ona nieco bardziej w głąb auta przesunięta względem drugiej strony .... czy to tak ma być ?
I jeszcze jedno pytanie czy idzie naprostować lekko wygiętą z jednej strony maskę ? Czy nie da sie prostować bez późniejszej konieczności lakierowania ??
Chodzi mi o tą strone co jest zaznaczona na czerwono że jest ona nieco bardziej w głąb auta przesunięta względem drugiej strony .... czy to tak ma być ?
I jeszcze jedno pytanie czy idzie naprostować lekko wygiętą z jednej strony maskę ? Czy nie da sie prostować bez późniejszej konieczności lakierowania ??
- Paweł Marek
- V.I.P.
Problem z chłodnicą ?
chłodnica tak ma być a czy nie masz wgiętą po stłuczce - daj fotki
co do maski - daj fotki jak nie jesteś w stanie to zamykamy temat powinieneś rozumieć że pytanie o prostowanie maski bez jej pokazania niema najmniejszego sensu
co do maski - daj fotki jak nie jesteś w stanie to zamykamy temat powinieneś rozumieć że pytanie o prostowanie maski bez jej pokazania niema najmniejszego sensu
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.