Pompa wspomagania kierownicy golf 3
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
W moim samochodzie (GOLF III TDI 1.9 95r ) . Piszczy wspomaganie jak skręcam mocno w lewo lub prawo , gdy samochód pochodzi dłużej piszczy częsciej i nie tylko przy mocnym skręcie . czasem jak samochód stoi w miejscu(silnik odpalony) chce skręcić koła to nie daje rady tak jakby wspomaganie padało , prosze o pomoc to może być uszkodzona pompa ?
przed siebie pędź na wysokich obrotach
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
procenter, najpierw pasek dociągnij jesli to nic nie pomoże winą bedzie pompa
potwierdzę tylko słowa kolegi jaszczur, naciąg paska ewentualnie pompa dokładnie jak rok temu w moim wozidle
Turbo Klekot TDI/AMF+ 104hp/238nm - Polo 6n2 / sprzedane :(
Turbo Klekot HDI/RHS+ 138hp/320nm - Peugeot 307sw / rodzino-wóz.
podejdzie z wielu modeli VAG trzeba tylko zwrócić uwagę na umieszczenie króćców , koła pasowe można przekładać. (np ja mam u siebie pompę z jakiegoś starego passata, zmienione koło pasowe na moje ori i wszystko pracuje idealnie)
ps choć trzeba by sie lepiej w temat wtopić ktoś ostatnio wspominał o ciśnieniach na pompie, bo coś tam nie pasowało
ps choć trzeba by sie lepiej w temat wtopić ktoś ostatnio wspominał o ciśnieniach na pompie, bo coś tam nie pasowało
Turbo Klekot TDI/AMF+ 104hp/238nm - Polo 6n2 / sprzedane :(
naciągnełem pasek i jest wszystko ok , dziekuje za rade
przed siebie pędź na wysokich obrotach