Koledzy duża jest różnica w ciężarze między silnikiem i skrzynią 1.4 ABD a 1.8 AAM??
U mnie w dowodzie jest ciężar całkowity auta 985 kg, a nie wiem jak jest u Was z silnikiem AAM.
Pytam, bo biorę kompletny zawias -40/-40 od kolegi co ma AAM i będę zakładał do swojego ABD i nie wiem, czy przód nie będzie zbyt wysoko piał w górę...
Przerabiał to już kiedyś ktoś?
Różnica ciężaru ABD i AAM razem ze skrzynią - -40/-40 z AAM
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Różnica ciężaru ABD i AAM razem ze skrzynią - -40/-40 z AAM
Dane producenta...zapewne różnią się od wpisów w dowodach ale różnice wagowe pomiędzy silnikami będą prawdziwe.
Gdybym chciał zobaczyć jak podniesie się kolegi auto z moim silnikiem to pod przód auta dałbym lewarek a pod lewarek wagę...i kręcił lewarkiem do uzyskania różnicy wagi wg poniżej tabeli, różnica wysokości nie powinna być duża...myślę że ok 1mm
Gdybym chciał zobaczyć jak podniesie się kolegi auto z moim silnikiem to pod przód auta dałbym lewarek a pod lewarek wagę...i kręcił lewarkiem do uzyskania różnicy wagi wg poniżej tabeli, różnica wysokości nie powinna być duża...myślę że ok 1mm
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt: