Witam tak jak w temacie , mam problem z tylnym mostem , bylem w salonie vw i powiedzieli ze koszt naprawy przewyzszy wartosc samochodu , dlugo nie szukajac zasieglem porady u innego mechanika i powiedzil mi ze wystepuje tam olej wiskozowy , lub zalac tylny most "doktorem".. i moje pytanie brzmi jak mozna "dotankowac" doktorem tylny most ? chyba on nie jest rozbieralny ? , i/lub skad moge dostac olej wiskozowy i ile PLN za litr? chyba ze macie jakies inne pomysly to chetnie poczytam
z gory dziekuje i pozdrawiam
Problem z napedem tylnej osi w golfie syncro
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Swego czasu zdaje się ze użytkownik evolution miał olej na zbyciu. Cena koło 200 zet za litr. Dokładnie nie jestem pewny bo trafiłem na to przypadkiem.
http://forum.vwgolf.pl/memberlist.php?m ... ile&u=2369" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.vwgolf.pl/memberlist.php?m ... ile&u=2369" onclick="window.open(this.href);return false;
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
w tylnym moscie jest zwykla oliwa, w sprzegle jest silikon. napisz co masz za problemy moze sie rozwiaze
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
chodzi mi o to iz gdy jest na podnosniku i krece lewym przednim kolem , to tylne owszem kreci sie , i na odwrot.
Lecz nie ciagnia to z "taka " moca jak powiniem w warunkach zimowych. Widzialem kiedys w lecie ze sa wycieki od tylnego mostu , i czym go tam zalac zeby prawidlowo dzialal ? i jak sie do niego dostac ? o to sa moje pytania
Lecz nie ciagnia to z "taka " moca jak powiniem w warunkach zimowych. Widzialem kiedys w lecie ze sa wycieki od tylnego mostu , i czym go tam zalac zeby prawidlowo dzialal ? i jak sie do niego dostac ? o to sa moje pytania
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
zaciagnij reczny unies jedno przednie kolo i sprobuj nim zakrecic do przodu ( na luzie) i napisz co czujesz
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT