Gorne mocowanie /zawiecha gwintowana..
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Mam pytanko w mk3 siedzi sobie gwint a teraz bije mi gorne mocowanie czy jest snormalne seryyjne czy jakies inne?? bo nie wiem a kupilem juz z gwintem
Re: Gorne mocowanie /zawiecha gwintowana..
to super dzieki wielkie a to jest pewne??wojtas46 pisze:Poduszka z łożyskiem górnego mocowania amorka jest seria
przy wymianie zawieszenia gwint/kid te górne mocowania stosuje sie seryjne nie spotkaniem się by przy wymianie zawiasu trzeba by jakieś specjalne mocowania kombinować.German. pisze:to super dzieki wielkie a to jest pewne??
Turbo Klekot TDI/AMF+ 104hp/238nm - Polo 6n2 / sprzedane :(
Turbo Klekot HDI/RHS+ 138hp/320nm - Peugeot 307sw / rodzino-wóz.
Turbo Klekot HDI/RHS+ 138hp/320nm - Peugeot 307sw / rodzino-wóz.
Re: Gorne mocowanie /zawiecha gwintowana..
lecky pisze:przy wymianie zawieszenia gwint/kid te górne mocowania stosuje sie seryjne nie spotkaniem się by przy wymianie zawiasu trzeba by jakieś specjalne mocowania kombinować.German. pisze:to super dzieki wielkie a to jest pewne??
super wiec jutro musze kupic sobie dzieki wielkie chlopaki
- Paweł Marek
- V.I.P.
Trzeba obejrzeć pewności niema, spotyka się te elementy w odmianach obniżających zawieszenie w niektórych kitach
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.