Kontrolka plynu hamulcowego (!)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Witam.
Ostanio mam Problem z ta kontrolka od hamulców cos takiego- (!)
caly czas mruga i napoczatku jak sie zapala to sa trzy takie glosne sygnały bip bip...
zapala sie dopiero po przekroczeniu tak ok 20km/h... razem z kontrolka od abs bo tez mam niesprawne ale wczesniej bylo wszystko ok oprócz absów...
Ostanio mam Problem z ta kontrolka od hamulców cos takiego- (!)
caly czas mruga i napoczatku jak sie zapala to sa trzy takie glosne sygnały bip bip...
zapala sie dopiero po przekroczeniu tak ok 20km/h... razem z kontrolka od abs bo tez mam niesprawne ale wczesniej bylo wszystko ok oprócz absów...
-
- Nowicjusz
plynu jest ok;)
moe to byc cos od absów? czasem kontrolka od abs wogóle sie nie zaswieci i wtedy ta druga tez sie nie zapala a abs dziala normalnie
moe to byc cos od absów? czasem kontrolka od abs wogóle sie nie zaswieci i wtedy ta druga tez sie nie zapala a abs dziala normalnie
nowy777070, ta kontrolka wygląda dokładnie tak (!) w którym miejscu na desce sie zapala i na jaki kolor ?
[url=http://www.ratlook.pl][img]http://images31.fotosik.pl/364/d5ade2bfa65858dd.gif[/img][/url]
-
- Nowicjusz
Re: Kontrolka plynu hamulcowego (!)
A od czego jest dokladnie ta kontrolka? Od cisnienia plynu, poziomu w zbiorniczku czy jeszcze czegos?
Ona jest czerwona i tak na srodku licznika.. Klocki wymienialem juz ale dalej zapala sie ta kontrolka
Ona jest czerwona i tak na srodku licznika.. Klocki wymienialem juz ale dalej zapala sie ta kontrolka
U mnie zapala się (!) i 3 razy bip jak np. nagle skręcę, wydaje mi się że sygnalizuje że nie ma wtedy płynu, ale jest go pod sam korek, pewnie trochę za czułe, ja nie mam czujników na klockach.
ludzie ale zapala sie sam wyksrzyknik czy na około niego coś jest u mnie jak brak płynu zapala sie kontrolka od ręcznego jak okładziny zużyte to kontrolka od klocków niech ktos konkretnie napisze co sie zapala i gdzie a nie piszeci mi sie zapala na środku noo ale gdzie na środku
[url=http://www.ratlook.pl][img]http://images31.fotosik.pl/364/d5ade2bfa65858dd.gif[/img][/url]
-
- Nowicjusz
To jest takie cos (O) I W srodku wykrzyknik, od recznego mam w srodku p a czujnika klocków nie mam
Taka jak brak plynu tylko ze plynu mam.. A jak sie kasuje kompa? Slyszalem ze cos z klemami..
Taka jak brak plynu tylko ze plynu mam.. A jak sie kasuje kompa? Slyszalem ze cos z klemami..
Odepnij na pół godziny klemy - i obserwuj .... jak masz możliwość to pod VAG - auto
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
-
- Nowicjusz
No wlasnie nie mam mozliwosci pod Vaga podlaczyc..
Nie pisz jednego posta po drugim, użyj opcji edycji w prawym górnym rogu posta / Moderator
Nie pisz jednego posta po drugim, użyj opcji edycji w prawym górnym rogu posta / Moderator
-
- Nowicjusz
nowy777070, najprawdopodobniej trzeba by sprawdzić czujnik poziomu płynu skoro płyn mówisz że jest - druga sprawa - co tam masz za ABS - sam ABS czy ABS z ESP - bo może masz wersję z czujnikiem ciśnienia na pompie.
Dalej - napisałeś
Dalej - napisałeś
oczywiście sprawdzałeś te na akumulatorze teżnowy777070 pisze:Bespieczniki sa ok..
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5