Poszukuję blach podłogi
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Poszukuję blach podłogi
Witam . Mam pytanko czy ktoś z was orientuje się czy można gdzieś kupić ??? dokładnie są mi potrzebne gotowe arkusze blach na podłogę bo szukałem i "wujek "GOogle i Allegro nie umie mi pomóc
- Paweł Marek
- V.I.P.
Poszukuję blach podłogi
po prostu nie kupisz czegoś takiego, może w ASO. Albo docinasz pasujesz i spawasz albo szukasz na szrocie budy powypadkowej na tyle dobrej żeby można wyciąć potrzebne kawałki.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- stonefree
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Poszukuję blach podłogi
W intercars sa jakieś blachy podłogi, nr. 6505-04-9521753P, wpisz w google. Cena za szt około 350 PLN, wiec chyba lej=piej, taj jak pisze Paweł Marek,
- Paweł Marek
- V.I.P.
Poszukuję blach podłogi
do mk3 nic tam nie widze poszperałem z ciekawości, orócz czegoś opisanego jako zaslepka tylnego pasa. Sa do mk1 i mk2
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.