MK 3 podobno 2ślad
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- IRAS AAZ
- Użytkownik
- Kontakt:
MK 3 podobno 2ślad
WItam moje mk 3 pozostawia 2 ślady zmieniałem tylna belke bo tamta fakt była wytracona,troche jest lepiej ale jeszcze. Auto nie widac by było spawane z kilku. Zbieżnosc wszystko ok. Co moge jeszcze wymienic? Ewentualnie przestawic? Czy oddac go na złom, szkoda bo karoseria nie zgnita i silnik gada
Aktualnie skoda ale golfik w pamięci
MK 3 podobno 2ślad
każdy 4 kołowy pojazd taki jak samochód pozostawia dwa ślady...IRAS AAZ pisze:WItam moje mk 3 pozostawia 2 ślady
czy auto po puszczeniu kierownicy nadal jedzie prosto?? zmierz sobie przekątne pojazdu w kilku miejscach... tzn na przykład od osi przedniej lewej do tylnej prawej, i na odwrót od osi przedniej prawej do tylnej lewej. Wjedź na kanał i pomierz od własnoręcznie ustalonych punktów przekątne przód/tył na skos. Np śruby od wahaczy przód i mocowania amortyzatorów tył. I tym podobne. wtedy określisz czy coś jest trachnięte.
- IRAS AAZ
- Użytkownik
- Kontakt:
MK 3 podobno 2ślad
postaram sie to zrobic-=ren=- pisze:czy auto po puszczeniu kierownicy nadal jedzie prosto?? zmierz sobie przekątne pojazdu w kilku miejscach... tzn na przykład od osi przedniej lewej do tylnej prawej, i na odwrót od osi przedniej prawej do tylnej lewej. Wjedź na kanał i pomierz od własnoręcznie ustalonych punktów przekątne przód/tył na skos. Np śruby od wahaczy przód i mocowania amortyzatorów tył. I tym podobne. wtedy określisz czy coś jest trachnięte.
fele te samejhosef pisze:Felgi mają identyczne ET?
- Paweł Marek
- V.I.P.
MK 3 podobno 2ślad
IRAS AAZ, jeśli nic nie dała próba ustawienia geometrii to nic z tym nie zrobisz. Krzywa jest płyta podłogowa. Jedyny pomysł w tym wypadku to naciąganie auta na które pewnie się nie zdecydujesz z powodu ceny, a szalony to danie asymetrycznych podkładek pod czopy tylnych kół żeby koła szły prosto
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- IRAS AAZ
- Użytkownik
- Kontakt:
MK 3 podobno 2ślad
A mam takie pytanko czy wachacze przedne od mk3 i mk2 sa takie same? Chodzi o szerokosc.Bo belka tył mk 3 i mk2 obie z bebnami od mk 3 jest szersza A wachacz?
MK 3 podobno 2ślad
wachacze od MK3 są dłuższe sanki mas takie same bo od MK3 pasują do MK2 co powoduje że z wachaczami od MK# jest szerszy rozstaw kół