kołyska silnika
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
kołyska silnika
Witam nie mogę nigdzie znaleźć długości i skoku gwintu śrub mocujących kołyskę silnika w golf III 1.8 1992r nie mogę zmierzyć bo po prostu ich tam niema:)
kołyska silnika
Śruba 12.9
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
kołyska silnika
Są to bodajże te same śruby, które trzymają przednią belkę silnika ( tą z przednią poduszką ) do podłużnic.
U mnie brakowało jednej śruby i pasowała pierwsza lepsza znaleziona w garażu. Była troszkę dłuższa i trzeba było dać podkładki.
Było to tylko na chwilę tak zrobione, bo brak śruby wyszedł przypadkiem. Później została wymieniana na normalną.
U mnie brakowało jednej śruby i pasowała pierwsza lepsza znaleziona w garażu. Była troszkę dłuższa i trzeba było dać podkładki.
Było to tylko na chwilę tak zrobione, bo brak śruby wyszedł przypadkiem. Później została wymieniana na normalną.
Moja dorożka - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=325090
Alpine Fantomface CDA-7897->Audio Art 200MS->DLS UR36S (UR2,5 i UR1)->woofer Focal K2P, Rodek R4100A2->STX 8" 23L@35Hz
Alpine Fantomface CDA-7897->Audio Art 200MS->DLS UR36S (UR2,5 i UR1)->woofer Focal K2P, Rodek R4100A2->STX 8" 23L@35Hz
- Paweł Marek
- V.I.P.
Re: kołyska silnika
to pomoże?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.