Tylna belka wymiana
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Tylna belka wymiana
witam,podłączam się pod temat , jestem w identycznej sytuacji jak autor tematu. Prawdopodobnie jutro(na kacu) będe zmieniać belke tył na tarcze i ojciec mechanik mówi mi zebym wyrzucił korektor w cholere. A tutaj widzę ze zdania są podzielone ,także proszę o konkretną odpowiedź zakładać czy nie ? bo już nie wiem co mam robić
Tylna belka wymiana
To chyba masz średnie hamulce.antekswirol pisze:Jeżdze już od połowy stycznia i tył blokuje dopiero przy bucie w podłodze wywaliłem te ustrojstwo jak facet w sklepie mi zaspiewal 300 za reduktor to go wysmiałem i wyszedlem
Przejedź się gdzieś, zaciągnij ręczy w czasie jazdy po zakręcie i zastanów się czy chcesz mieć tak na co dzień...tom33k pisze:witam,podłączam się pod temat , jestem w identycznej sytuacji jak autor tematu. Prawdopodobnie jutro(na kacu) będe zmieniać belke tył na tarcze i ojciec mechanik mówi mi zebym wyrzucił korektor w cholere. A tutaj widzę ze zdania są podzielone ,także proszę o konkretną odpowiedź zakładać czy nie ? bo już nie wiem co mam robić
On jest potrzebny ale jeśli ktoś ma inne zdanie to niech jeździ. Zbawiać świata nie będę.
Re: Tylna belka wymiana
aha okejjhosef pisze:
Przejedź się gdzieś, zaciągnij ręczy w czasie jazdy po zakręcie i zastanów się czy chcesz mieć tak na co dzień...
On jest potrzebny ale jeśli ktoś ma inne zdanie to niech jeździ. Zbawiać świata nie będę.
Tylna belka wymiana
ZAKŁADAĆ - w razie kolizji jak się ktoś dopatrzy że nie masz to będzie niezła jazda nawet ubezpieczalnia może nie wypłacić odszkodowania poszkodowanemu a to będzie więcej niż te 300 pln
- Paweł Marek
- V.I.P.
Tylna belka wymiana
krix, to już jest przesadny argument. Nie każdy golf wyjeżdżając z fabryki miał korektor siły hamowania, więc jak niby diagnosta miałby udowodnić że był. Oczywiście jestem za tym że powinien być.
I nie bardzo w ogóle w tym korektorze widzę jakiś problem. Właśnie do GTI żonki założyłem używkę ze szrotu. Kosztowała 30 złotych
I nie bardzo w ogóle w tym korektorze widzę jakiś problem. Właśnie do GTI żonki założyłem używkę ze szrotu. Kosztowała 30 złotych
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Tylna belka wymiana
wiem ale takie przejaskrawienie problemu często działaPaweł Marek pisze:krix, to już jest przesadny argument.
ja kupiłem kpl belkę tarcze zaciski itd z korektorem za 150 więc sam korektor to tak jak piszesz to parę pln