możesz bardziej swoją myśl rozwinąć bo jak dla mnie to co napisałeś jest głupieOrkan pisze:Na lato lepiej sie jezdzi bez,na zime dobrze zalozyc z wiadomych powodow

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
możesz bardziej swoją myśl rozwinąć bo jak dla mnie to co napisałeś jest głupieOrkan pisze:Na lato lepiej sie jezdzi bez,na zime dobrze zalozyc z wiadomych powodow
Może i jest mała ale gdyby była potrzebna większa to producent by taką zrobił. Ja osobiście odkąd mam ta "mała" to sobie chwalę bo pasek i rolki nie sa juz ochlapane po każdym wjeździe w kałużę lub błocko.Golfcb pisze:oryginalna do benzyny bo jest mala i pic na wodę
to taki element karoserii do której przykręcony jest na poduszkach silnik i skrzynia. Ida one od ściany grodziowej aż do zderzaka.Golfcb pisze:podłożnice co to jest
Koło na który "nawinięty" jest pasek klinowy/ wielorowkowy, który napędza alternator, pompę wspomagania itd.Golfcb pisze:kolo pasowe na wale korbowym
Coś tam ma, choć ja jeżdżąc swojego czasu z ściągniętą osłoną różnice odczułem ... Na postoju słychać, że silnik głośniej pracuje.stysieq pisze:Czy oryginalna osłona dolna do golfa IV TDI z wygłuszeniem ma wpływ na poziom hałasu w kabinie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości