Obnizone zawiesznie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Obnizone zawiesznie
Witam jako ze nikt nie odowiedzial mi w moim poscie, zakladam nowy temat bo znalesc tez nie moglem. Glownie chodzi mi o to, czy moglbym sie jakos dowiedziec ile obnizonego mam golfa, poniewaz moj poprzedni wlasciciel nic nie wiedzial na ten temat. Jezeli by to pomoglo to mam zdjecia zrobione tyl i przod przy oponach 17 205/45.
Obnizone zawiesznie
No i po co ten wyrzut? Wyjdź z jakimiś konkretami, a dopiero potem miej pretensje. Spróbuj odczytać jakiekolwiek symbole na zawieszeniu, jeśli jeszcze są widoczne, a jak nie to stań po prostu przy jakimś seryjnym MkIV na takich samych oponach i zmierz różnice w prześwitach. Innej opcji nie widzę, nikt Ci tu gdybaniem nie zgadnie jakie masz wartości obniżeńkepas pisze:Aha dzieki wszystkim za odp
- jpatryk125
- Użytkownik
Obnizone zawiesznie
Zmierz sobie Wymiar A oraz B w swoim oraz ukradkiem na parkingu w jakimś seryjnym golfie. Przy takim mierzeniu nie potrzebujesz takich samych opon na obu autach, co ułatwi Ci sprawę.
Pozdro
Pozdro
- jpatryk125
- Użytkownik
Re: Obnizone zawiesznie
Powiększ sobie foto, to będziesz widział.kepas pisze:chodzi Ci od podłoża do nadkola czy dokąd?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Obnizone zawiesznie
po co zdjęcia, zgadniemy bezkepas pisze:Jezeli by to pomoglo to mam zdjecia zrobione
a tak poważnie...to tak jak Trewor87, pisze - zobacz czy może siedzi tam zawieszenie gwintowane, może sprężyny czy amorki w jakimś charakterystycznym kolorze...może widnieją jakieś oznaczenia
Najlepiej zadać głupie pytanie i domagać się pomocy...