Tulejka tylna wahacza przód
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- VWGolf.pl Killer
Sprawa dotyczy montażu tylnej tuleji wachacza.Wiadomo mi że wbić trzeba na znak ale tulejka różni się środkiem .Jedna strona jest większa a właściwie więcej jest gumy,czy trzeba wbić ja do koła czy do środka auta?
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
-
- VWGolf.pl Killer
owszem zgadza sie ,tak jest oryginalnie,większym na zewnątrz,czy to ma znaczenie?a właściwie do setna ,ja u siebie wbite miałem do środka,auto kupiłem 7.5 roku temu z niby przebiegiem 129tys napis total,po pół roku zmieniłem całe zawieszenie z czego te gumy byly bodajże febi,tego roku zmieniłem lewa stronę ponownie przy przebiegu 260,czy może mi ktoś wytłumaczyć jakim cudem tak długo wytrzymała...?
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
Zawieszenie przód drgania kierownicy
Witam drgania na kierownicy mocne przy hamowaniu? bardzo lekkim minimalne srednim mocne bardzo mocnym minimalne prosze o pomoc w diagnozie przod wymienialem juz tarcze i klocki pare elementow zawieszenia tuleje ale te wieksze mniejszych jeszcze nie choc powiniem wszystko zastanawiam sie czy to nie przegub lub drazki kierownicze gdyz jak jade z gory i hamuje na zakretach to w prawo nic prawie kierownica nie stuka ale za to w lewo jak by mialy mi zaciski odpasc buczenie takie Pozdrawiam dajcie znac moze ktos cos podpowie z gory dzieki