Dziwne że używka MTS jeździ do dnia dziejszego i nakręca kilometry, a nówka Sachs - komplet za 1200zł do Golfa III (nie wiem jaka to półka ) wylał się po roku
I to przy obniżeniu 4cm, a MTS śmiga na sprężynie -8
jacek100, odnośnie Twojego probemu, który już niejako rozwiązałeś ( ) to mogło Ci dobijać do odbojów na amorach.
twarde zawieszenie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Yarobak
- Montana Green forever
- Kontakt:
twarde zawieszenie
latam na seryjnej zawieszce i też mierzi mnie twardość i hałaśliwość tego zawieszenia. ostatnio zauważyłem iż rozsypały mi się odboje razem z osłonami w tylnych amortyzatorach. wymieniając komplet odboje/osłony wymieniłem też te podwójne gumy na górze amortyzatorów. zamieniłem oryginały (pewnie od nowości) na SKF i muszę przyznać, że zawieszenie ucichło. czasami warto zwracać uwagę na błahostki.
- maciejhan
- Ma gadane
Re: twarde zawieszenie
SACHS do gwintu kosztuje troszkę więcej ( czytaj do obniżanych zawieszeń )nitrox89 pisze:Dziwne że używka MTS jeździ do dnia dziejszego i nakręca kilometry, a nówka Sachs - komplet za 1200zł do Golfa III (nie wiem jaka to półka ) wylał się po roku
I to przy obniżeniu 4cm, a MTS śmiga na sprężynie -8
serie masz za 1200pln