Suka, puka terkocze....
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Suka, puka terkocze....
Wjęc tak MK IV Variant 1.9 TDI (AXR) Zauwarzyłem a właściwie usłyszałem pukanie na nierównościach i przy ruszaniu. Stuka też gdy podczas jazdy zdejmę nogę z pedału gazu ... wtedy też puknie. Ale to nic .... wczasie jazdy jak wyjmę bieg na luz i puszczam pedały to stuka tak jakby do opony przykleić kawałek gumy i tak jakby klapało...takie puk puk puk puk ... co to może być.... dodam że wymieniane były gumy stabilizatora...
...Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...
-
- Forum Master
Suka, puka terkocze....
trochęza póżno odpowiadam ale lepiej póżno niż wcale... wjęc tak pukanie przy ruszaniu i dohamowywaniu to jedna z gum stabilizatora... pukanie na tak zawnym luzie podzczas jazdy..... bliżej nie sprecyzowane, Mój mechanik razkręcił śróby na przegubach , zawieszeniu i poskręcał jeszcze raz i ..... nastała cisza. Prawdopodobnie poluzowały się jakieś śruby na przegubach i jakaś kulka była lużna i stukała jak był bez obciążenia. ot tyle.... Zapłaciłem tylko za wymiane gum stabilizatora nie naciągnął mnie na jakieś inne niby wymiany tłumacząc że przecierz nie stuka ...
...Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...