panowie tyl mi siedzi mam juz zalozone podkladki z twardej gumy pod sprezyny na talezyki a mimo to dalej jest niski z tylu
wiec mysle czy dobrym rozwiazaniem bylo by zalozyc sprezyny dedykowane do jetty tej samej generacji co mk2 bez zadnych podkladek?????
a moze jakie srpezyny byly by dobre tzn jakiej firmy dedykowane do mk2 na tyl zeby nie siedzial????
za info z gory dzieki
pozdrawiam
sprezyny na tyl do mk2 od jetty???
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
sprezyny na tyl do mk2 od jetty???
z tego co ja slyszalem to byly jakies twardsze albo mialy jeden zwoj wiecej bo przeciez jetta jest ciezsza od golfa wiec na zwykly chlopski rozum powinna miec troszke wyzsze lub twardsze sprezyny
chyba ze sie myle to zwracam honor
chyba ze sie myle to zwracam honor
Re: sprezyny na tyl do mk2 od jetty???
od jetty nie będzie zmiany - tak samo będą niskie (kolega zakładał i bez efektu - tylko sie narobił)pietka_86 pisze:panowie tyl mi siedzi mam juz zalozone podkladki z twardej gumy pod sprezyny na talezyki a mimo to dalej jest niski z tylu
wiec mysle czy dobrym rozwiazaniem bylo by zalozyc sprezyny dedykowane do jetty tej samej generacji co mk2 bez zadnych podkladek?????
a moze jakie srpezyny byly by dobre tzn jakiej firmy dedykowane do mk2 na tyl zeby nie siedzial????
za info z gory dzieki
pozdrawiam
ja mam tak samo, zamierzam założyć 2 centymetrowe podkładki z twardej gumy pod sprężyny
chociaż doczytałem że golf 3 ma takie samo zawieszenie z tyłu, to może założyć sprężyny od niego? może od wersji diesel albo kombi? czy ktoś już zakładał inne sprężyny?
tapatic