Buczenie w lewym tylnim kole
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Problem polega na tym iż w moim mk3 strasznie buczy tylne lewe kolo do tej pory myslalem ze to łożysko wiec wymieniłem ale to nic nie dało i caly czas buczy. Pomóżcie z gory dzieki
Wątpię zeby bylo wyrobione bo wymieniłem zaraz na 2 dzien jak zaczęło buczeć a koła sa wyważone. Moze przednie lewe kolo przenosi takie wibracje bo prawa strona jest dobra
- karol2010
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
przyczyn jest kilka moim zdaniem albo to wina opony niewywazonej felgi albo zle zalozone lozysko no chyba ze jestes pewien ze dobrze jest to zrobione
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=431207&p=5192875#p5192875 - moje mkIII
- proinstalnet
- Ma gadane
łozyska kolego to raczej zle nie załozył bo innaczej sie nie da moga buczec okladziny w bebnak jak za duzy rant na bebnie albo kolega za mocno łozycko dokrecił. Jakby byl czop walniety to by od razu nie buczało tylko po okolo 100 km
-
- Mały gagatek
Też z tym walczyłem,wymieniałem łożyska i wszystko sprawdzałem a okazało sie że to wina opony.Zrób podmianke na przednią.
- karol2010
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Piszac zle zalozyl mialem na mysli albo za slabo dokrecil albo za mocno. Zaloz moze inna opone np dojazdowke i chyba wyjdzie co jest nie tak
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=431207&p=5192875#p5192875 - moje mkIII
Wiecie koledzy co sie okazało a mianowicie poszły oba łożyska w obu kołach. Dzieki za rady napewno sie kiedys przydają