Długość drążka kierowniczego
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam mam pytanie czy wiecie jaka powinna być długość drążka kierowniczego?
bo ostatnio u siebie mocowałem końcówki drążka i tylko 3cm mi się wkręciło bo dalej już się nie dało ( na tyle pozwoliła mi długość drążka ).
nie wiem czy takie są fabryczne drążki, ale potrzebuje ich długości aby upewnić się czy nie było nic majstrowane.
Z góry Dziękuję, Pozdrawiam Astant
bo ostatnio u siebie mocowałem końcówki drążka i tylko 3cm mi się wkręciło bo dalej już się nie dało ( na tyle pozwoliła mi długość drążka ).
nie wiem czy takie są fabryczne drążki, ale potrzebuje ich długości aby upewnić się czy nie było nic majstrowane.
Z góry Dziękuję, Pozdrawiam Astant
Kolego liczyłes obroty ile wykręciłes ta starą gałkę , moim zdaniem to jest nie helo , jedż na zbieżnośc tam Ci ustawią, Po kazdej takiej akcji trzeba ustawić zbieżność , znam to z autopsji
Sorki że tak późno odpowiadam ale nie miałem czasu.
Motor 1.6 100KM AKL
Liczba obrotów wynosiła 4, co wydało mi się dość dziwne dlatego zapytałem się ile powinno wynosić.
Dzięki za odpowiedzi.
Motor 1.6 100KM AKL
Liczba obrotów wynosiła 4, co wydało mi się dość dziwne dlatego zapytałem się ile powinno wynosić.
Dzięki za odpowiedzi.
Faktycznie cos jest nie tak , ja gdy wymieniałem osłony gumowe na drążkach , to z jednej strony było 17 a z drugiej 16 obrotów. Potem oczywiście robiłem zbieżnośc , bo choć po tyle samo obrotów wkręciłem , to i tak przód się deko rozjechał
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Astant,
Długość [mm]: 556
Zewn. uzębienie, od strony koła: 36
średnica 2 [mm]: 94
z lewej
z prawej
Zewn. uzębienie, od strony koła: 36
Średnica pierścieńia uszczelniającego [mm]: 53