Przenoszenie tyłu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Przenoszenie tyłu
Witam wszystkich, mam taki problem z zawieszeniem tylnym, a mianowicie jak wjadę tylnym kołem w dziurę przeważnie prawym kołem to auto mi tak jakby przeskakuje o kilka centymetrów w bok takie jest uczucie. Byłem na szarpakach nic nie wyszło, na podnosniku mechanik powiedział że tu nic nie widzi do wymiany, amory jeszcze trzymaja. Moim zdaniem to sinenbloki, no ale stwierdzono na warsztacie że luzów nie mają, co wy o tym sądzicie.
Przenoszenie tyłu
ja to samo miałem .wymieniłem opony bo już były wypaczone na nowe i problem zniknął , sprawdź też ciśnienie w kółkach.
Re: Przenoszenie tyłu
też to podejrzewam, no ale mechanicy twierdzą że tam nie ma luzu, z drugiej strony kiedyś jak miałem opla też niby nie było luzu, a po wyjęciu tulei rozleciały siękaterpi pisze:zjechane tuleje belki = pływanie tyłu
Re: Przenoszenie tyłu
Wymieniaj i nawet się nie zastanawiajminio. pisze:też to podejrzewam, no ale mechanicy twierdzą że tam nie ma luzu, z drugiej strony kiedyś jak miałem opla też niby nie było luzu, a po wyjęciu tulei rozleciały siękaterpi pisze:zjechane tuleje belki = pływanie tyłu