Malgownica przekładnia luzy

Tutaj piszemy tylko o problemach związanych z podwoziem i zawieszeniem

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

dadi321
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: dadi321 » wt sty 04, 2011 19:56

Panowie jest nastepujący problem stuki w zawieszeniu a raczej by powiedział że coś bardzo stuka co prawda prawy amortyzator już się koniczy ale to nie amor stuki występują na malutkich dziurkach i to chyba nie amortyzator lecz malgownica. Bo czy malgownica może mieć takie luzy góra dół ruszając drążkiem
w dodatku powiem że sciągałem gume i widać jak w środku lata strony z prawej luz minimalny lub brak i pytanie tam jest jakieś łożysko czy coś słyszałem też o jakiejś śrubce regulującej luzy czy to coś daje. Auto było na przeglądzie i diagnosta wskazał na wybity drążek a tu malgownica jakieś rady autko ma 130 tyś przebiegu tylko i dodam że to bora ale to nie ma znaczenia. :jezor: Dziekuje za jakie kolwiek zainteresowanie.

Zimny Chirurg
Użytkownik
Użytkownik
Silnik: AHF
Kontakt:

Re: Malgownica przekładnia luzy

Post autor: Zimny Chirurg » śr sty 05, 2011 09:07

Csiągnij te osłone i dobrze popatrz. Moze to byś drążek wybity na jabłku. I oby tak było.

Pozdro

ZC

dadi321
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: dadi321 » śr sty 05, 2011 10:33

Nie drążek wybite jest w środku bo sciągałem tą gume i luz jest dośyć spory widoczny i stuki wyrazinie dochdzą z tamtąd i pytam czy ten luz można jakoś zmniejszyć wyregulować.? bo tam jest luz w środku nie na drązku.??

ODPOWIEDZ

Wróć do „Podwozie i zawieszenie”