Witam.
W związku z wymianą amortyzatorów przednich-wybór padł na KYB:)
Mam pytanie, w hurtowni dowiedziałem się o 2 rodzajach poduszek górnych.
1. Całe gumowe z osobnym łożyskiem-Na trudne warunki drogowe LEM 2664201 cena 60zł
2. Metalowo-gumowe z wtopionym łożyskiem-Bez wyp. na trudne war. drogowe LEM 1023901 cena 40zł
Mam Golfa z 1992r z silnikiem 1.8 AAM.
Jaka jest między nimi różnica prócz ceny?
Które kupić?
Zawieszenie na trudne warunki drogowe?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
wg ETKi to drugie jest zamiennikiem oryginału 191 412 329 na zwykłe drogi a to pierwsze 357 412 331A na trudne. Na czy polega różnica w wytrzymałości nie wiem
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Re: Zawieszenie na trudne warunki drogowe?
Tak tylko mają całkiem inną budowę. Czy będzie pasować to na trudne warunki?
Różnica w cenie nie duża, firma dobra bo Lemforder. Nie wiem co kupić.
Różnica w cenie nie duża, firma dobra bo Lemforder. Nie wiem co kupić.
Pomijając to czy jest to część do wzmocnionego zawieszenia, ze względu na rocznik auta potrzebujesz poduszkę amortyzatora z zespolonym łożyskiem - w tym przypadku:
2. Metalowo-gumowe z wtopionym łożyskiem-Bez wyp. na trudne war. drogowe LEM 1023901
Re: Zawieszenie na trudne warunki drogowe?
Wielkie dzięki za odpowiedź.
Jestem jeszcze tylko ciekaw czym różniło się to zawieszenie na trudne warunki od standardowego:)
Jestem jeszcze tylko ciekaw czym różniło się to zawieszenie na trudne warunki od standardowego:)