Witam
Mam pewien problem ponieważ chciałbym obniżyć zawieszenie w golfie III 1.8 GT ze dlatego że tył mam za wysoki i nie estetycznie to wygląda , chodzi mi o to aby kupić takie sprężyny żeby nie obniżyły za nisko i opony nie tarły o nadkole opony mam 215/45 16 calowe zastanawiałem się nad 40 mm ?? a co wy sądzicie ??
Jakie sprężyny ?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Jakie sprężyny ?
możesz kupić do -40 jak by było za dużo to włuż gumy miedzy zwoje w sprężynie zawsze to coś da
welcome to my world -> viewtopic.php?f=88&t=360438" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Nowicjusz
Jakie sprężyny ?
no to zależy ale myśle że na -60 nie powinno obcierać ale to już dosyć sporo w dół auto idzie .
zresztą wszystko zależy od ET felg
zresztą wszystko zależy od ET felg
welcome to my world -> viewtopic.php?f=88&t=360438" onclick="window.open(this.href);return false;
- Paweł Marek
- V.I.P.
Jakie sprężyny ?
Baton19905, 60 to już na zloty, jak potrzebujesz auto na codzień to już tych 40 nie przekraczaj
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.