Plywanie auta ...
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Plywanie auta ...
Amortyzatory z przodu, tak jak piszesz do sprawdzenia jeszcze gumy na wahaczach. Jedź na szarpaki i się dowiesz wszystkiego o swoim zawieszeniu.
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”
Plywanie auta ...
z tymi stacjami diagnostycznymi to tez roznie jest,bo jak bylem na przegładzie gdy jeszcze mialem mojego golfa mk2 i tylne amory byly sprawne jeden miał 68 % a drugi 70 czyli niby dobrze a po 2 tygodniach je wymontowalem i okazało sie ze jeden juz wogule nie działal. i kupiłem cos takiego jak marka gpd totalny zlom
VW NA ZAWSZE
- michaltrzebnica
- Ma gadane
Plywanie auta ...
u mnie jest podobnie tylko ze plywa przod najczesciej przy cofaniu i skrecie. daje sie to odczuc dosc znacznie . podczas przegladu wyszlo ze oba maja po ok 70% a gdy zmienialem u mechanika gumy na wachaczach to stwierdzil ze przod z prawej strony nie trzyma. pojechalem na sprawdzenie na stacje i znowu wyszlo praktycznie to samo mimo to ze to plywanie jest dosc znaczne. zbieram kasiore i bede wymienial przod to moze cos wyjdzie jak sciagne amortyzator.
- michaltrzebnica
- Ma gadane
Plywanie auta ...
jakie objawy daje walniety lacznik ? albo jak sprwadzic czy stary jest do wymiany ?
- michaltrzebnica
- Ma gadane
Plywanie auta ...
ok, chodzi mi o to dlaczego stwierdziles ze moze byc lacznik do wymiany? daje objawy bujania auta przy wolnych predkosciach?
- michaltrzebnica
- Ma gadane
Plywanie auta ...
stukac nie stuka jedyne co to plywa. ok jesli tak mowisz to sprawdze lacznik. pozdor
- michaltrzebnica
- Ma gadane
Plywanie auta ...
pisalem wczesniej ze plywa mi tylko przod i glownie prawa strona. fachowiec powiedzial ze to amortyzator a moja odpowiedz w tym watku byla po to zeby dowiedizec sie czy moze ktos mial podobnie i okazal sie to naprawde amortyzator.bede szukal i jak znajde napewno napisze co i jak