Wymieniłem konccówki drązków TRW i sworznie wachacza LEMFORDER/
Troche sie nawalczyłem z tym ale udało sie. pojechałem na stacje sprawdzic zbierznosc i gosciu mowi ze wszytko ok kąty i zbierznosc tez ok.
kurde a mnie sciaga w prawo. gosciu tłumaczył ze to wina opon 195 ze szerokie i przy zurzytych i wybitych koncówkach zjechały sie troche nierówno i teraz jak załozylem nowe jest wszystko sztywne i to opony sciagaja auto,
Twierdzi ze zdarza sie ze po wymianie tych rzeczy nie trzena ustawiac zbierznosci,
Drugi problem jak zdjać w najprostszy sposób i wymienic osłone przeguba z prawej strony,
No i 3 sprawa to przejechałem 50 km dojezdzam do domu parkuje na parkingu i siada wspomaganie ciezko zaczyna pracowac kierownica i inne jakby pasek albo cos, moze cos tam uszkodzilem jak wybijalem sworznie bo tam troche kreciłem w ta i spowrotem tymi piastami???
Sciaga po wymianie niby zbierzność ok????
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Karcz3
- Very Important Driver
- Auto: Vw caddy mk1
- Silnik: 1.8
- Kontakt:
Vw golf 3 1.9tdi.-byl... vw caddy mk1 1.6d jest(rozłożony na czynniki pierwsze)-reanimacja
-
- Forum Master
Re: Sciaga po wymianie niby zbierzność ok????
z tym sciaganiem moze to byc wina zjechanych opon.W poprzednim Golfie przerabialem to i tak rzeczywiscie bylo.Poprzedni wlasciciel z NIemiec tak sprzedawal na zjechanych.Ja i tak chcac wyeliminowac problem kupilem nowe felgi i opony 195/50/15 na caly samochod i problem zniknal
Był Golf mk3 1.6 & 1.8...jest Passat B5FL 2.0AZM
- Karcz3
- Very Important Driver
- Auto: Vw caddy mk1
- Silnik: 1.8
- Kontakt:
no szkoda opon bo w zeszłym roku kupowałem nowe a moze na tył bym je wrzucił?
Vw golf 3 1.9tdi.-byl... vw caddy mk1 1.6d jest(rozłożony na czynniki pierwsze)-reanimacja