Witam.
Mam problem z moim golfem . Otóż jakiś czas temu założyłem nowe amortyzatory wraz z poduszkami. Niestety po lewej stronie "dekielek" pod maską wystaje bardziej niż z prawej . Wystaje też mniej gwintu , przez co amortyzator jest słabo dokręcony i co jakiś czas luzuje się. Wydaje mi się, że wszystko jest złożone prawidłowo. Czy jest możliwe że amortyzator jest po prostu jakiś felerny i trzeba go wymienić ?
Luzujący się amortyzator
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- VWGolf.pl Killer
Luzujący się amortyzator
jeśli jest ok złożone to odkręć górną śrubę wyjmij dekielek i dokręć śrubę która trzyma poduszkę z łożyskiem a następnie przykręć dekielektechnik98 pisze: Wystaje też mniej gwintu
Re: Luzujący się amortyzator
Wszystko jest skręcone na maksa. Nie da się bardziej skręcić, dekielek jest w takiej pozycji od początkumuszkatobiasz pisze:jeśli jest ok złożone to odkręć górną śrubę wyjmij dekielek i dokręć śrubę która trzyma poduszkę z łożyskiem a następnie przykręć dekielektechnik98 pisze: Wystaje też mniej gwintu
-
- VWGolf.pl Killer
Luzujący się amortyzator
to nie znaczy że jest do końca dokręcone nie zostaje nic innego jak ponownie go rozebraćtechnik98 pisze:Wszystko jest skręcone na maksa