Lampka schowka
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Lampka schowka
Witam,
czy ktoś mógłby mnie wspomóc numerem lampki schowka do Mk 4?
...
jeśli było nie bijcie ja żem świeży
czy ktoś mógłby mnie wspomóc numerem lampki schowka do Mk 4?
...
jeśli było nie bijcie ja żem świeży
Ostatnio zmieniony sob kwie 02, 2011 14:22 przez lalandia, łącznie zmieniany 1 raz.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Lampka schowka
1J0 947 301lalandia pisze:czy ktoś mógłby mnie wspomóc numerem lampki schowka do Mk 4?
przeczytaj 15.pkt regulaminulalandia pisze:Poza tym macie może namiar na ETKę
-
- Ma gadane
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Lampka schowka
Z tego co się orientuję to tak. Bynajmniej u mnieflavio1976 pisze:lampka schowka działa tylko przy włączonych swiatłach
Re: Lampka schowka
U mnie tak samo , i myślę że to jest tak jak powinno byćwron pisze:U mnie działa po włączeniu zapłonu. Bez względu czy światła włączone czy nie
-
- Ma gadane
Lampka schowka
gdzieś wyczytałem,że ze względu na wyładowanie akumulatora lampka działa przy włączonych światłach-ale ile w tym prawdy
- Qto
- _
- Kontakt:
Lampka schowka
nie widzę w tym żadnego sensuflavio1976 pisze:ze względu na wyładowanie akumulatora lampka działa przy włączonych światłach
i u mnie też po zapłonie bez różnicy czy światła zapalone czy niewojtas46 pisze: wron napisał(a):U mnie działa po włączeniu zapłonu. Bez względu czy światła włączone czy nie
U mnie tak samo , i myślę że to jest tak jak powinno być
Myślę że wystarczy opinii kiedy to lampa powinna świecić a kiedy nie tym bardziej że to nie dział "elektryka" i nie tego tyczyło się pytanie ...chyba że ktoś potrafi jakoś poważnie uzasadnić słowa flavio1976
-
- Ma gadane
Lampka schowka
Qto, żebym nie był gołosłowny,opis pochodzi z książki instrukcji obsługi vw golf IV http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/155 ... e8941.html" onclick="window.open(this.href);return false; (może być mało widoczne) ale jak ktoś ma instrukcję w pdf,można looknąć str.29
- Qto
- _
- Kontakt:
Lampka schowka
ok ,jest napisane że przy zapalonych światłach, widocznie była zmiana zasilania tej lampki w różnych rocznikach dlatego są rozbieżne wypowiedzi...ale o aku nic nie ma. Wsio wyjaśnione - zamykam