Problem z nawiewem ciepłym
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Czesc.
Autko to golf 4 tdi 101 KM
Od ostatniej zimy nie używałem W OGOLE ciepłego nawiewu w aucie (nie lubie go:)). Teraz kiedy przeszły przymrozki jednak trzeba coś w aucie podgrzać.
Problem polega na tym, że po włączeniu ciepłego nawiewu w aucie zaczyna śmierdzieć. Nie jest to chyba spalenizna, ciężko opisac w ogole ten zapach. Dodatkowo nie radzi sobie nawiew na szybe przednią i nie odparowuje jej.
Gdzie może leżeć problem? Nagrzewnica?
pozdro:)
Autko to golf 4 tdi 101 KM
Od ostatniej zimy nie używałem W OGOLE ciepłego nawiewu w aucie (nie lubie go:)). Teraz kiedy przeszły przymrozki jednak trzeba coś w aucie podgrzać.
Problem polega na tym, że po włączeniu ciepłego nawiewu w aucie zaczyna śmierdzieć. Nie jest to chyba spalenizna, ciężko opisac w ogole ten zapach. Dodatkowo nie radzi sobie nawiew na szybe przednią i nie odparowuje jej.
Gdzie może leżeć problem? Nagrzewnica?
pozdro:)
- stonefree
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
pushpush, Masz climatronic? Przyłączam sie do pytania. U mnie po włączeniu ciepłego też jedzie z kratek, a płynu mi nie ubywa.
pushpush, sprawdż filtr kabinowy może być zasyfiony , stonefree, może odgrzybianie by pomogło
- stonefree
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Było robione, z tym, że na ustawionym "zimnym" powietrzu. Co o tym sądzisz?wojtas46 pisze:może odgrzybianie
stonefree, i może dlatego wali z kratek ze było na zimnym , chociaż to też nie mozna stwierdzić na 100%
- stonefree
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Mam nadzieję...wojtas46 pisze:może dlatego wali z kratek ze było na zimnym