mk II bez podsufitki
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
mk II bez podsufitki
Witam.
Niestety moja podsufitka uległa zniszczeniu a trudno coś znaleźć na allegro, poza tym transport nie jest najtańszy.
Ponieważ lubię klimat rost'ów, pomyślałem sobie, że może bym po prostu pomalował sufit np. w szachownicę.
Zastanawia mnie tylko czy nie będzie np tak, że jak słońce mocno przyświeci to będzie mi grzało od dachu w głowę??
Ktoś ma doświadczenia z taki dachem?
Będę wdzięczny za rady.
Pzdr
Niestety moja podsufitka uległa zniszczeniu a trudno coś znaleźć na allegro, poza tym transport nie jest najtańszy.
Ponieważ lubię klimat rost'ów, pomyślałem sobie, że może bym po prostu pomalował sufit np. w szachownicę.
Zastanawia mnie tylko czy nie będzie np tak, że jak słońce mocno przyświeci to będzie mi grzało od dachu w głowę??
Ktoś ma doświadczenia z taki dachem?
Będę wdzięczny za rady.
Pzdr
mk II bez podsufitki
Siema,
a próbowałeś się dowiedzieć u tapicera ile będzie kosztowało zrobienie/wyklejenie podsufitki?
a próbowałeś się dowiedzieć u tapicera ile będzie kosztowało zrobienie/wyklejenie podsufitki?
-
- Mały gagatek
Re: mk II bez podsufitki
Nie.Sibininho pisze:Siema,
Ale podoba mi się sufit bez niej i jestem ciekaw jakie wiążą się konsekwencje z brakiem podsufitki
- mateusz889
- Mały gagatek
mk II bez podsufitki
ja jezdzilem z poltora roku bez podsufitki i było ok. tylko podczas deszczu troche głosniej. Ze słoneczkiem zadnych problemow nie bylo.Ale poszukaj na szrotach w okolicy podsufitki
mk II bez podsufitki
Pokaż foto, jak wygląda bez
Moje MK2: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=414862 - sprzedane
Nowe auto: W202 c280 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=169&t=560183
Nowe auto: W202 c280 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=169&t=560183
-
- Mały gagatek
mk II bez podsufitki
Na razie wygląda kiepsko, ale jak się pomaluje to będzie fajnie - na pewno lepiej niż stara brudna i dziurawa podsufitka.
Jeździłem ostatnio trochę i ani deszcz ani słońce nie wdawały się we znaki
Jeździłem ostatnio trochę i ani deszcz ani słońce nie wdawały się we znaki
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
mk II bez podsufitki
Padło właściwe pytanie.Sibininho pisze:a jeździłeś w czasie deszczu?
W trakcie jazdy to jeszcze jest pikuś naprzeciw tego,co się dzieje w środku na postoju podczas deszczu.Łomot taki,że łeb pęka
mk II bez podsufitki
Ja jezdziłem maluchem bez podsufitki Fakt faktem nie ma co porównywać, ale naprawde w czasie deszczu robi się z auta jedna wielka puszka
- mateusz889
- Mały gagatek
mk II bez podsufitki
tak jezdzilem i jakos mi to nie przeszkadzałoSibininho pisze:a jeździłeś w czasie deszczu?