nieszczelny układ zamka centalnego
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Drodzy radośni forumowicze, mam problem z nieszczelnym układem zamka centralnego(pneumatyczny), po opadnięciu rygli pompa centralnego cały czas chodzi, przy drzwiach kierowcy słychać cały czas syk powietrza.
Skoro znalazłeś usterkę to po co zakładasz temat ?iryd pisze:przy drzwiach kierowcy słychać cały czas syk powietrza.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
fajnie że znalazłęś usterkę sam
by w przyszłości to sie nie zdarzało więcej dobrze jest dosztukowac kawałek przewodu tak z 10 cm , pasuje taki od spryskiwaczy ,
dzieje sie tak kiedy napina sie przewod i rozłącza .Zawsze mnie to irytowalo jak montowalismy komus audio w drzwiach i po 2 dniach przyjezdzal i mówił ze centralny nie dziala ,teras dla zasady przedłuzamy .
pozdrawiam
by w przyszłości to sie nie zdarzało więcej dobrze jest dosztukowac kawałek przewodu tak z 10 cm , pasuje taki od spryskiwaczy ,
dzieje sie tak kiedy napina sie przewod i rozłącza .Zawsze mnie to irytowalo jak montowalismy komus audio w drzwiach i po 2 dniach przyjezdzal i mówił ze centralny nie dziala ,teras dla zasady przedłuzamy .
pozdrawiam
Nie bądz schematyczny zatemperuj długopis