Luźne pytanie skora w mk2 3d
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Yhm
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
w poniedziałek dostane więcej zdjęć wnętrza, fotel pasażera i kanapa wyglądają spoko, nie wiem jak kierowcy ale okaże się...
Szyny w przednich trzeba trochę ponaginać by pasowały do mk II - zawsze możesz ze starych przespawać ... z tyłem będzie podejrzewam troszkę więcej roboty ... ale skoro chłopaki do Mk II pakują kanapy z Paszteta B4-5 to i z B3 da radę
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
doczytałem sie ze kanapa pasuje bez większych przeróbek;-D fotele przednie muszę mieć odchylane bo mam 3d tu jest mały problem
witam
wtrącę sie
ja w swoim golfie miałem fotele od audi a3 tylna kanapa wchodzi idealnie minimalna przeróbka mocowania przednie fotele przespawałem cały spod od foteli z mkii teraz obecnie mam fotele z mk iv i również taka sama sprawa byla w razie pytań pisz
wtrącę sie
ja w swoim golfie miałem fotele od audi a3 tylna kanapa wchodzi idealnie minimalna przeróbka mocowania przednie fotele przespawałem cały spod od foteli z mkii teraz obecnie mam fotele z mk iv i również taka sama sprawa byla w razie pytań pisz
od Passata pasuje lecz fotele trzeba przespawać przednie szyny sa w passku szerzej niż w mkii
Panowie, nikt nie wspomniał o Corrado. Czy tylna kanapa od korka podejdzie ?
szybkie pytanie fotele i kanapa z audi a4 b7, fotele by upchał a kanapa jak dużo rzeźby? http://moto.allegro.pl/brazowa-skora-s- ... 79633.html" onclick="window.open(this.href);return false;