Wgnieciony boczek recaro
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Wgnieciony boczek recaro
Witam : )
Mam taki problemik, ostatnio usiadłem na boczku z fotela i wgiął się do środka (gąbka tak jakby się zapadła i teraz nie jest sztywna tylko taka ułamana/ruchoma)
Czy jest możliwość naprawy/wymiany tego elementu ?
tutaj wklejam poglądowe foto aby było wiadomo o jaki element chodzi
Mam taki problemik, ostatnio usiadłem na boczku z fotela i wgiął się do środka (gąbka tak jakby się zapadła i teraz nie jest sztywna tylko taka ułamana/ruchoma)
Czy jest możliwość naprawy/wymiany tego elementu ?
tutaj wklejam poglądowe foto aby było wiadomo o jaki element chodzi
Wgnieciony boczek recaro
tak jest mozliwosc wymiany.Pablolaby pisze:Czy jest możliwość naprawy/wymiany tego elementu ?
Sprzedam części do: VW GOLF IV różne wersje silnikowe
- Death_Proof
- Ma gadane
Wgnieciony boczek recaro
Dobry tapicer zrobi to tak, że będzie lepiej niż było. Takie elementy się wymienia.
~VAGSTYLE~
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Wgnieciony boczek recaro
Z tego co kojarzę w ASO można dokupić ma to jakiś nr, ale to już musi ktoś z ETKĄ pomóc, ewentualnie jak trafisz na kumatego sprzedawcę to ci dobierze, choć oni tam wolą jak się im podaje nr, bo sami średnio wiedzą co sprzedająCRS200 pisze:tak jest mozliwosc wymiany.Pablolaby pisze:Czy jest możliwość naprawy/wymiany tego elementu ?
Wgnieciony boczek recaro
w Sosnowcu tapicer mi wstawił nową gąbke i obszył nowym materiałem za 120 zł
- Malik
- Skaryfikejszyn Modyfikejszyn
Wgnieciony boczek recaro
Panowie przeglądałem EtKe i samego w sobie numeru stelażu bocznego brak...jedynie numer samej gąbki bocznej 1J0881377guziolek pisze:Z tego co kojarzę w ASO można dokupić ma to jakiś nr, ale to już musi ktoś z ETKĄ pomóc, ewentualnie jak trafisz na kumatego sprzedawcę to ci dobierze, choć oni tam wolą jak się im podaje nr, bo sami średnio wiedzą co sprzedająCRS200 pisze:tak jest mozliwosc wymiany.Pablolaby pisze:Czy jest możliwość naprawy/wymiany tego elementu ?
- VWaldini81
- LDZ
Wgnieciony boczek recaro
Ja miałem wytartą gąbkę w tym miejscu i jak naprawiałem grzanie pupy to wstawiłem tam kawałek gąbki, nakleiłem na ten kawałek irchy(bo tylko to miałem)
I jest jak oryginał.
A koszta żadne
I jest jak oryginał.
A koszta żadne