licznik - dodatkowe kontrolki.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Niby tak, tylko takie podrukowane kwadraciki trzeba jescze przykleić, a wcześniej zeskrobać czarną farbę z paska.. gdybym wydrukował cały pasek na tej folii to i tak trzeba by dać ten poprzedni po zdarciu farby bo on rozprasza światło. Jeśli troche to dopracuję i będę miał czas to myślę że na allegro powystawiam trochę
i jeszcze jedna fotka na zaostrzenie apetytu:
iii licznik gotowy.
tej czerwonej zawsze mi brakowało.. kontrolka w zaślepce koło przełącznika świateł out
od razu tłumacze po co mi zielona kontrolka świec żarowych, będzie ona podłączona pod jeża a że jako tako podgrzewacz nie ma swojego piktogramu to wykorzystałem ten - od razu widać że jest żywszy i wyraźniejszy więc jeszcze muszę z tym trochę potrenować.
i jeszcze jedna fotka na zaostrzenie apetytu:
iii licznik gotowy.
tej czerwonej zawsze mi brakowało.. kontrolka w zaślepce koło przełącznika świateł out
od razu tłumacze po co mi zielona kontrolka świec żarowych, będzie ona podłączona pod jeża a że jako tako podgrzewacz nie ma swojego piktogramu to wykorzystałem ten - od razu widać że jest żywszy i wyraźniejszy więc jeszcze muszę z tym trochę potrenować.
MK3 ADZ->AGU
-
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
to ja ustawie się w kolejce bo potrzebuje tez kontrolki
LEŚNY PRZYTULAS
ssarna1, jeszcze raz jak to robilers z ta drukarka bo nei czaje. laserowa mzoe byc czy nie przejdzie?
Założyłeś temat z problemem swojego auta i ktoś Ci pomógł? Czuj się zobowiązany napisać co było przyczyną problemu i w jaki sposób go rozwiązałeś!
-
- Ma gadane
Re: licznik - dodatkowe kontrolki.
polecam zakup nowego paska z dowolnymi kontrolkami (nawet według swojego wzoru) w firmie MOMANjaroslawwiatr pisze:ssarna1, jeszcze raz jak to robilers z ta drukarka bo nei czaje. laserowa mzoe byc czy nie przejdzie?
https://moman.pl/maskownica--kontrolki- ... 3,376.html" onclick="window.open(this.href);return false;
zdjęcie 5 (pasek górny)
zdjęcie 8 (pasek dolny)
jest to pasek który sam wymyśliłem a oni mi go zrobili,
(jako że zgodziłem się na zdjęcia mojego paska na ich stronie płaciłem 35 zł. z wysyłką,a normalnie chyba biorą 50 zł. + wysyłka) więc ceny chyba nie są wygurowane.
Pisze 99zł, a na dodatek jest to do mkIII
Założyłeś temat z problemem swojego auta i ktoś Ci pomógł? Czuj się zobowiązany napisać co było przyczyną problemu i w jaki sposób go rozwiązałeś!
Re: licznik - dodatkowe kontrolki.
Nie wiem, jeśli można drukować na folii to przejdzie. Druk na folii i naklejenie na ori pasek tylko ze zdartą czarną warstwą w miejscu nowej kontrolki, żadna filozofiajaroslawwiatr pisze:ssarna1, jeszcze raz jak to robilers z ta drukarka bo nei czaje. laserowa mzoe byc czy nie przejdzie?
przydałby się ploter laserowy CNC, wtedy można by wycinać kontrolki w czarnym materiale, na pewno wyszłyby lepiej
MK3 ADZ->AGU