Witam,
Czy lusterko w Golfie MK4 (lewe od kierowcy), jest takie samo jak w Passacie B5? Nie znam się a na pierwszy rzut oka wyglądają tak samo.
Muszę wymienić popękaną obudowę a w moim kolorze widzę więcej lusterek (i tańszych) do Passata niż do Golfa.
I jest jakaś różnica czy to anglik czy europa? inne szkło może? lusterka niby wyglądają tak samo hah...
będę wdzięczny za pomoc w tym temacie
Lusterko Golf MK4 vs Passat B5
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Re: Lusterko GOLF MK4 vs Passat B5
obudowa i szkło pasuje, różnią się mocowaniem do drzwi
USUNIĘTE PRZEZ ADMINISTRATORA
Lusterko GOLF MK4 vs Passat B5
super, bardzo dziękuję Ci za pomoc
mocowanie mam w porządku, szkło też - muszę właśnie wymienić tylko obudowę bo jest pęknięta i nie byłem pewien czy będzie do golfa pasować - a cena jest o połowę niższa niż do golfa
mocowanie mam w porządku, szkło też - muszę właśnie wymienić tylko obudowę bo jest pęknięta i nie byłem pewien czy będzie do golfa pasować - a cena jest o połowę niższa niż do golfa
Pozdrawiam,
Baltazar
Baltazar
u siebie tak robiłem, i było ok obudowę prawą dużą od anglika użyłem jak robiłem sobie mk4 prawe duże
USUNIĘTE PRZEZ ADMINISTRATORA
mi kiedyś babka "zdjęła" lusterko jadąc oczywiście środkiem drogi... szkło wymieniłem, obudowę posklejałem - ale auto szykuję do sprzedaży i nie wypada sprzedawać klejonego - brzydko wygląda
Pozdrawiam,
Baltazar
Baltazar